Brilliant hygienic solutions for food & care
Cleanline logo

Over Cleanline

Cleanline is een West-Vlaamse kmo met een totaalpakket van reinigingsmiddelen voor bedrijven in de voedingssector en zorgsector. Daar dus waar een correcte en HACCP-genormeerde hygiëne heel belangrijk is. We blinken uit in ons uitgebreid aanbod, onze menselijke aanpak en reiken briljante oplossingen aan voor een schitterend resultaat. 

Alles voor schoonmaak en hygiëne

We beschikken over meer dan 18.000 productreferenties, hebben een x-aantal m2 hoogbouw, een heel grote voorraad en een state-of-the-art orderpicking systeem. Tel daar onze eigen distributie en ons gepassioneerd team bij en dan kom je tot de ideale combinatie om in te spelen op een snel veranderende, veeleisende markt. Dé one-stop shop voor jouw schoonmaak en hygiëne. 

Shiny happy people

Bij Cleanline maken onze mensen het verschil. Onze klanten kennen ons gepassioneerd team van een 10-tal specialisten bij naam. Ook onze chauffeurs zijn kind aan huis bij onze klanten en leveren vlekkeloos af zonder gedoe of nodeloze frustraties.

Briljante oplossingen op maat

Onze shiny, happy people luisteren graag naar de noden van de klant. Daardoor weten we exact wat de uitdagingen zijn in de voedings- en zorgsector. Onze doorgedreven productkennis maakt daarenboven dat we een slimme oplossing op maat formuleren voor jouw werkwijze, sector en vereisten. Bij ons koop je dus geen product. Het efficiënt inzetten van producten is voor ons een middel en geen doel op zich. Ons doel is dat jij tot een schitterend resultaat komt. No more, no less.

Gratis cleaning screening

Wil jij een vrijblijvende kennismaking met een van onze specialisten? We lichten graag onze unieke aanpak toe. Onze gratis cleaning screening geeft jou inzichten hoe jij nog slimmer en kostenefficiënter de hygiëne kunt verzekeren in jouw bedrijf of organisatie. Contacteer ons en we komen eens langs. Je zal merken dat ons enthousiasme aanstekelijk werkt. 

Ik wil een gratis cleaning screening!